Om Irene

Irene Aasland is a 34 years old norwegian, who lives in Drammen. Irene has a degree in sosiology, and loves working with people. Through her job in sales for many years she has been able to coach people in finding their way to more money, to reach their goals, and enrich their lives. Now she is a certified coach and Trainer in ENLPP, and works as a leader and coach for her own company Irene Aasland.

This blog is about this, and so much more!

4 Comments

  1. Hei!

    Vil bare si du har en veldig fin blogg og jeg interesserer meg for mye av det samme som deg. Fant frem til deg da jeg googlet «inspirator». Jeg er i startfasen av å utvikle mitt eget konsulentfirma Human Research, og jeg må kanskje snart kalle det «inspirasjonsfirma» 🙂 Takk for at du deler din inspirasjon! Hilsen Anne Marie :-))

    • Tusen takk! Syns det er godt å høre at Google har satt meg under et så viktig tema! Spennende – håper flere finner veien hit, jeg vil gjerne inspirere flere til å bli den beste utgaven av seg selv! Lykke til med firmaet ditt! Har du noen nettside?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s