Godlåta!, Uncategorized
Legg igjen en kommentar

God låta!

Før gjorde jeg dette på tirsdager – men la oss ha en godlåt i dag da! Det er så fint vær ute og jeg gleder meg til å feire bursdag for Thorstein i dag! Masse gode ting å se frem til! Jeg tror nok jeg har hatt denne sangen inne på Godlåta før, men den er jo SÅ bra at vi bare kjører på en gang til! Denne spilte jeg i bryllupet mitt også, og hver gang jeg hører den tenker jeg tilbake på at jeg står der i verdens fineste brudekjole og rocker!

Enjoy!

This entry was posted in: Godlåta!, Uncategorized

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s