Hverdag
Legg igjen en kommentar

Er du en av Norges 2% smarteste?

Det kan du få testet ut i morgen i Drammen! Mannen min er nestleder i Mensa Buskerud, og skal gjennomføre tester i morgen; han tar deg i mot på Marienlyst skole kl 1130! Da kan du få testet IQ’en din i en offisiell test, og for en gang for alle få frem om du er smartere enn naboen! Jeg husker jeg kjørte Thomas dit for et par år siden, en eneste stor nervebunt! Men han kom ut igjen og smilte fra øre til øre og sa det hadde vært SÅ gøy! Og det er gøy da, hvis du lurer fælt! Og blir du en av de som scorer høyest får du tilbud om å være med i Mensa. Mensa er en interesseorganisasjon, men den er først og fremst til for sosialt og moro! De møtes en gang i måneden og skravler og drikker øl, og spiller spill – som noen ganger blir litt for avanserte for meg hehe 🙂 De maser på at jeg skal ta testen da, men jeg har vel slått meg til ro med at jeg har med EQ enn IQ 🙂 Familien har allerede et Mensa medlem, han får representere resten! Men jeg sniker meg med på møtene av og til da – det er super koselig! Absolutt å anbefale! Lyst å teste deg?

This entry was posted in: Hverdag
Tagged with: ,

av

Jeg ønsker å spre glede og inspirasjon til alle bærere der ute, og kanskje rekruttere noen nye? Dette var en selvutviklingsblogg før, så hvis du kjenner meg gjennom det, fortvil ikke, det vil fortsatt komme noe innen dette også, da dette også er en del av meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s