Helse, Hverdag, Psykisk Helse
Legg igjen en kommentar

Bedre i dag!

summer_clouds

Jeg tror jeg trengte en dag å komme meg på. Jeg trengte en dag å bare være sliten på, og kjenne litt på det. Av og til er det litt deilig å la seg selv være «nede» også, bare innrømme at man trenger å slappe av litt, og være sliten. Sander var hjemme fra skolen i går pga kvalme, og da fikk jeg meg en kort arbeidsdag, og selv om jeg satt og kjente på at jeg «burde» ha gjort masse i går, så ble det til at jeg ikke gjorde noen ting. Sånn er det av og til, og jeg tror faktisk jeg i alle fall har godt av det, fordi jeg føler meg mye bedre i dag!

Jeg fikk lettet hjertet mitt til mannen min i går også, og det også hjelper litt. Man skal ikke kimse av samtaleterapi sier psykiateren min hele tiden, og det er noe med «den gode samtalen» som kan hjelpe masse. Det er godt å bare få snakket litt om hvordan man egentlig har det, for det gjør vi faktisk ikke så mye! Vi er flinke til å si hei hvordan har du det, men vi bryr oss ikke alltid om svaret. Jeg ser det i jobben min også, at folk elsker å komme og bare prate. Det gjør så godt for sjelen, å få sagt ting høyt, satt litt ord på det – og i det hele tatt få full oppmerksomhet på deg og ditt en liten salig stund. Det gjør faktisk allverden av forskjell! Så det er mulig det er litt derfor jeg kjenner meg lettere til sinns i dag også, at jeg rett og slett fikk «tømt» tankene mine litt i går kveld.

Og så er det det med å bare ta en dag «off» av og til. Det var Åskollen dagen i går, og fint vær, så jeg hadde lenge planer om at vi skulle dra dit, vi har jo sittet så mye inne i det siste så jeg tenkte det var godt for oss, men Sander var fortsatt ikke helt i form, og ville helst være hjemme, så da ble det sånn. Og jeg tror det var godt for oss alle. Man trenger å bare koble av av og til, legge fra seg alt og si det er greit å bare sitte på sofaen. Gi seg selv litt tid!

I dag er det også sol, og det også hjelper litt. Jeg skal prøve å få tid til en liten gåtur ute i løpet av dagen, det hjelper alltid også. Har vel sagt det før, men det er anbefalt at «sånne som meg» er ute minst en halv time hver dag, bare for å få litt dagslys på øynene, det har visst en effekt mot depresjon. Håper været holder seg fremover, så jeg kan få til litt sånt!

Nå skal jeg vekke Sander, og gjøre klar til dagen! Jeg føler meg sterkere, og mer positiv enn på lenge, og det føles veldig godt! Have a great one today!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s