Helse, Psykisk Helse
Legg igjen en kommentar

Medisinfri – og sliten!

wave

Jeg er egentlig full av medisiner. Jeg har prøvd uten, og jeg har prøvd med, og for meg fungerer det best med medisiner. Jeg vet det er mange som er tilhengere av å gå uten, men jeg syns jeg fungerer best med medisiner. Nå har jeg brukt mange år på finne den riktige «miksen», og for meg er det sånn at jeg trenger forskjellige medisiner i løpet av året. Jeg har god oppfølging, og kjenner meg selv veldig godt, så et vanlig år går for det meste bra.

Nå er jeg i en periode av livet hvor jeg må gå litt uten medisiner. Heldigvis skjer det på sommeren, og sommeren er min periode hvor jeg vanligvis er «høy», sånn at jeg har litt mer å gå på. Men nå som alle medisinene er ute av kroppen, kjenner jeg at det tar på allikevel. Jeg er super sliten hele tiden, trøtt og vil bare være hjemme og sove. Jeg skrev litt tidligere om det å ha vært hjemme på Nav i noen år, og hvordan man blir litt «bortskjemt» med å kunne sitte hjemme. På sånne dager som i dag kjenner jeg at jeg savner å kunne gjøre det. Bare bli hjemme og ligge i senga og slappe av. Se på tv hele dagen og spise gotteri 🙂

Det blir veldig spennende å se hvordan det utvikler seg, det er mulig jeg blir mer vant til å gå uten, slik at jeg ikke tenker så mye på at jeg er sliten, og det kan også hende at bipolariteten tar over litt, det er jo tross alt sommer, men akkurat nå må jeg bare basere meg på min viljestyrke og teknikkene mine fra selvutviklingen som jeg har tilegnet meg de siste årene. Jeg har også heldigvis en jobb som gir meg noe, så å gå dit hjelper meg også litt. Der er jeg omringet av positive mennesker, som vil noe mer, og jeg kan alltids få litt coaching hvis jeg føler for det 🙂

Jeg bruker affirmasjoner for et lite «kick» for å holde humøret oppe. Det er viktig hva man sier til seg selv, og det er altfor enkelt å fylle hodet med nedsettende ting, ting som setter deg ut og gjør deg enda dårligere. Så jeg prøver å si fine ting til meg selv, det løfter humøret litt!

Jeg har et stort mål med å være medisinfri, så det hjelper også. Det er alltid bra å ha et mål. Nå starter dagen, og jeg får komme meg avgårde! Ha en fantastisk dag!

This entry was posted in: Helse, Psykisk Helse

av

Jeg ønsker å spre glede og livsmot gjennom mine historier og tanker om selvutvikling, motivasjon og mitt eget liv. Jeg driver mitt eget firma,og holder kurs og coachinger over hele landet! Ta kontakt for mer informasjon!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s