Hverdag
Legg igjen en kommentar

Herregud – det er sommer!!!

Kanskje ikke akkurat sommertemperaturer – men se på datoen a! Nå er det helg igjen – og deilig er det! Men enda deiligere er det at det faktisk er 29ende MAI! På mandag er det JUNI!! Syke tid så fort tiden går om dagen! Jeg syns det var akkurat starten på mars jeg altså, og nå er det jo fillern meg sommer!!

Det SKAL bli en fin sommer i år. Og det ser litt sånn ut i dag, selv om mai jo ikke har vært så snille med oss, men juni SKAL bli fin! Jeg gleder meg til basket ute med guttungen, vin på verandaen med mannen i mitt liv, og deilige grillkvelder med venner!

Vi skal jobbe mesteparten av sommeren, men litt ferie får vi vel til. En tur til Legoland i slutten av juli, og jeg skal ha en uke hjemme med Sander også i tillegg. Men ellers blir det karriereveiledning for alle penga!

I dag er det fredag, og SOMMER! Det ER sommer selv om det bare er 12 grader ute 🙂 Det blir nok vin i dag, sol er det jo faktisk selv om det er litt kaldt! Hehe, kos dere i SOMMER været!

This entry was posted in: Hverdag
Tagged with: ,

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s