Helse, Psykisk Helse
Legg igjen en kommentar

Bipolar – jeg?

Ja, dagene går opp og ned. Og livet går opp og ned. Sånn er det for oss alle. Men for oss med bipolaritet er det av og til litt større bølger. Dagene går av og til litt lenger ned, og av og til litt lenger opp, og det er ikke alltid like greit.

Jeg har ikke skrevet så mye om meg og min lidelse. Det er ikke fordi jeg er flau eller ikke åpen om det, det har bare ikke passa seg sånn. Men ja, jeg er bipolar. Jeg har dager som er langt nede, og dager som er høyt oppe. Jeg er hva de kaller bipolar 2 – så jeg har ikke daglige svinginger, og de er gjerne ikke så kraftige som de som har bipolar 1, men det merkes i hverdagen. Jeg er for det meste godt medisinert, og har god sykdomsinnsikt, så jeg har lært meg å leve godt med sykdommen. Det er derfor jeg har kommet så langt, og fått til så mye. Jeg vil gjerne fortelle mer om min historie, sånn at andre også kan se at det faktisk går an å være bipolar og få til ting også!

Jeg har min spesielle interesse i selvutvikling, da det å ha fokus på det positive har hjulpet meg mye når jeg har vært nede. Det er mye som kan gjøres med positiv tenking og noen gode teknikker for å holde tunge tanker borte. Derfor bruker jeg også tid til det på bloggen, for å hjelpe andre.

Bipolaritet er ganske vanlig, og det finnes sterke individer som kjemper seg gjennom livet hver dag og gjør det super bra! Man har ofte hørt om folk som gjør veldig mye rare ting som bipolar, og det er det folk ofte tenker på som bipolaritet. Jeg vil vise at det fint går an å leve med bipolaritet, selv om livet går opp og ned, kan man fortsatt drive firma, hjelpe andre, og ha en fantastisk familie!

Akkurat nå er jeg ganske i vater. Litt sliten kanskje – men det er sommer – og da går det ofte fortere for meg, så da føler jeg meg ofte litt bedre! Bare sola ville komme nå, så blir livet herlig!

Hvis det er noen som har spørsmål om det å leve med bipolaritet er det bare å ta kontakt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s