Helse, Mat og kosthold, Trening
Legg igjen en kommentar

Slankekrigen Norge!

Jeg vet nyhetsverdien kanskje er over, vi vet jo hvem som vant, men jeg måtte bare få si at jeg syns det er en helt fantastisk gjeng som har gjennomgått masse de siste ukene på TV og har kommet super langt! Jeg er imponert!

Vi satt og så på finalen når den gikk på TV, og det er jo helt utrolig det de har fått til da! Tenk å gå ned 40, 60 – 80 kilo! Noen av dem har gått ned nesten 50% av kroppsvekten sin! DET skulle jeg gjerne ha fått til selv!

Ikke det at jeg kanskje trenger å gå ned 50% av kroppsvekten min, men jeg kunne fint gått ned 30% i alle fall. Jeg må si jeg tror ikke jeg har samme mindset som deltakerne da. Ikke nå i alle fall. Jeg vet alt om at det sitter i hodet, og det syns jo på dem, så det er bare å bestemme seg!

Jeg er nødt til å komme i bedre form utover sommeren/høsten. Det er ikke det at jeg trenger å slanke meg så utrolig mye, jeg skulle nok ha gått ned, men jeg trenger ikke «slankekur» – jeg trenger bedre helse! Det er helt klart det viktigste for meg nå. Det er mange grunner til det, og jeg kjenner at grunnene jeg trenger å for å komme i gang igjen blir større og større. Og dermed kommer motivasjonen også.

Motivasjonen kommer helt klart av å se disse fantastiske menneskene gå ned fra 140 kilo, og klare å pushe seg selv så utrolig som de har gjort! Jeg er veldig imponert – og motivert! Tusen takk til alle sammen! Og gratulere!

Bildet er hentet fra dagbladet.no 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s