Hverdag
Legg igjen en kommentar

Fraværende!

Jeg har vært litt fraværende fra bloggen de siste dagene. Det er rett og slett bare det at jeg har vært litt sliten av å skrive. Jeg har ikke hatt noe inspirasjon, og da kommer ikke ordene så lett.

Det er ikke alltid lett å være på topp hele tiden, på topp på jobb, på topp på bloggen, på topp hjemme. Av og til må man ta en pause. Man må bare passe på at den ikke blir for lang 🙂

Jeg har forskjellige ting jeg gjør når jeg blir litt «nedfor». Det beste jeg gjør er å være sammen med familien min. Det kan kanskje virke som jeg er en ekstrovert type, men jeg er faktisk ganske introvert. Det er faktisk det beste i hele verden å krølle seg sammen på sofaen sammen med mannen og kanskje med PCen i fanget også (gjør jo gjerne to ting samtidig, selv om jeg vet det ikke alltid er bra), og bare sitte der og slenge og se på dårlig tv. Et glass vin hjelper også hvis man har hatt en ekstra lang og slitsom dag!

I går hadde vi huset fullt av 12 9-årige gutter, på Star Wars bursdag. Og det gikk hua meg rundt for å si det mildt. Jeg hadde ikke så mye ekstra energi når den dagen var over. Det gikk veldig bra da, de overlevde alle sammen, men man må regne med litt grining; så vi hadde jo litt sverd i øyet her, og litt slossing her – så det var hele tiden noe å ta tak i! Men Sander hadde det veldig gøy da, og det er jo det viktigste.

Men når jeg da har sånne dager midt inne i min «nede-periode», da blir det ikke alltid like mye tid til bloggen, dessverre! Jeg kommer absolutt tilbake nå – mer tid i dag og mer overskudd etter en god og lang natts søvn!

Hvordan har dagen din vært idag? 🙂

This entry was posted in: Hverdag
Tagged with: ,

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s