Hverdag
Legg igjen en kommentar

God 17ende Mai alle sammen!

Hipp hurra for dagen i dag! Håper dere får en fantastisk dag i dag!

Vi skal kose oss på morgenen i dag med god frokost (ikke noe champagne i dag, neste år kanskje?), og så er det å hive seg avgårde til toget. Jeg skal ha ansvaret for klassen til Sander i toget i dag, så jeg får gå i toget en siste gang. Jeg har gått hvert år siden jeg har vært klassekontakt, og det er så koselig å gå sammen med dem! Gleder meg veldig!

Sander skal være litt sammen med pappan sin og gå på tivoli, og da drar vi til mamma på Svelvikveien. Der blir det lunch ute ved vannet for siste gang før vi selger huset 😦 Det blir koselig å sitte der en siste gang også. Mye ting som forandrer seg etter i år!

Så er det kos på Lunden oppe ved skolen. Masse koselig for barna å gjøre, og kaker og is! En perfekt 17ende mai!

Sander har jo bursdag på 17ende mai, så vi skal feire litt også da 🙂 Det blir bare mamma og pappa, og oss. Jeg har lagd verdens beste sjokoladekake med spiderman på, og pølser står klare i kjøleskapet! Det blir en herlig slutt på dagen!

Kos dere masse! Dette blir en fantastisk dag!

This entry was posted in: Hverdag
Tagged with: ,

av

Jeg ønsker å spre glede og inspirasjon til alle bærere der ute, og kanskje rekruttere noen nye? Dette var en selvutviklingsblogg før, så hvis du kjenner meg gjennom det, fortvil ikke, det vil fortsatt komme noe innen dette også, da dette også er en del av meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s