Karriereveiledning
Legg igjen en kommentar

Karriereveiledning!

Jeg har bestemt meg for å starte med karriereveiledning! Jeg føler jeg har så god erfaring fra å jobbe med det til daglig nå at jeg vil gjøre det litt privat også. Jeg kommer kanskje til å holde kurs, men i alle fall holde individuelle coachinger. Det er mulig å få hjelp med alt – fra CV skriving, søknader, telefon og intervju trening, og jeg kan også hjelpe til med å finne frem i jungelen av «hva vil jeg gjøre når jeg blir stor»! Det fins så utrolig mange yrker som man ikke tenker på når man er ute og kikker etter noe nytt – og det kan jeg hjelpe til med!

I tillegg kan jeg hjelpe til med å veilede deg hvis du vil starte for deg selv. Jeg har drevet for meg selv i 12 år nå, og vet en del om hva man bør tenke på. Jeg kan også være ganske kreativ på løsninger og hva man bør gjøre/selge/tilby – en samtale kan løse mye.

Jeg kan også ta små oppdrag som å lese igjennom CVen din og søknadene dine, og gi deg små tips som kan heve disse slik at du blir lagt merke til, uten at du trenger komme til coaching! Selvfølgelig kan coachingen også foregå på skype!

Dette gleder jeg meg veldig til! Karriereveiledning er noe jeg skikkelig brenner for, og jeg har sett så mange gode løsninger komme i stand gjennom min tid på Reaktorskolen, så dette vil jeg bringe videre til verden!

Hvis du har spørsmål, ta kontakt på telefon 91398525 eller mail ireneaasland@live.no!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s