June Breivik
Legg igjen en kommentar

June Breivik – Disruptive Education

Jeg gleder meg veldig til å jobbe med June Breivik fremover. Vi starter opp for fullt til høsten, og er fortsatt i ruge stadiet på planene våre, men jeg syns jo det er så spennende det hun jobber med i dag, og jeg tror ikke alle vet det, derfor ville jeg skrive litt om det her.

June er fantastisk til å se endringer i samfunnet. Hun kan se hva som kommer til å skje, før det skjer faktisk. Og selv om det er læring som er hennes kjerne tema, så brukes hun i alle deler av samfunnet, innen mange temaer, for å se endringer som skjer. Blant annet har hun holdt foredrag for Handelsbanken og Markedsføringsforeningen, så det er ikke bare innen læring hun er stor.

Men det er nå en gang der hun har sin tyngde, og bloggen hennes leses av folk verden over. Det er først og fremst Disruptive Education som er hennes store flamme – hvordan verden i dag har forandret seg, slik at vi må endre hvordan vi ser på utdanning også. Jeg fant denne lille snutten med henne som forklarer hva hun tenker rundt dette:

Jeg syns det er super spennende, og er jo veldig enig. Jeg syns ikke det systemet vi har i utdanning i dag fungerer. Jeg ser på min egen, han «passer ikke inn» i den kverna man vil at alle skal igjennom i dag, og jeg mener man må endre systemet! Jeg tror nye læringsformer må inn, og som June sier, man må sette eleven i førersetet, ikke læreren.

Det er gøy å høre henne fortelle at mange lærere har endret sin måte å jobbe på etter hennes anbefalinger. Jeg er super stolt av å kjenne henne, og gleder meg masse til å jobbe med våre prosjekter fremover! Følg med! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s