Drømmereisen
Legg igjen en kommentar

Drømmereisen: Oslo!

Ja, Oslo! Drømmereisen handler også om de små reisene. Jeg vet noen av dere bor litt bortenfor Oslo, og da kan det faktisk være en liten tur, og noen av dere bor kanskje midt i Oslo – men det er mulig å være på reise i egen by!

Det er faktisk en deilig by å være i, jeg elsker Oslo! Det beste med Oslo er å være litt turist i egen by, og gå å se de fantastiske stedene her! Vi var og besøkte det nye Vikingskip museet på Bygdøy her om dagen og det var fantastisk! Det er også super gøy å gå på Natiolanmuseet! Der har de blant annet en Kittelsen utstilling som er skikkelig kul for barna! Mørkt rom med masse bra troll lyder og kule bilder og ting å gjøre. Super bra!

Det er også spennende underholdning i Oslo. Vi var på musikal forrige uke – noe som var en spesiell opplevelse på norsk. Det er lenge siden jeg har sett noe på norsk, og det var kjempe bra! Vi så Chicago, den går på Det Nye frem til og med litt ut i juni. Super tøffe damer i undertøyet gjennom hele forestillingen – må vel tiltrekke seg både mannfolk og damer det? Anbefales absolutt!

Vi fikk også spist på Hard Rock cafe, som har verdens beste hamburger, og verdens kuleste drinker! Det var også veldig deilig å tusle langs Karl Johan og titte innom barene der for en drink eller to, bare fordi man kan og har fri! Jeg fikk blant annet verdens største strawberry margarita på Friday’s. Elsket det!

Drømmereise i Oslo er fantastisk! Du bør prøve det!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s