Helse, Psykisk Helse
Legg igjen en kommentar

Åpenhet i psykiatri

Jeg blir alltid imponert når jeg ser at folk tør være åpne med sine psykiske problemer. Jeg syns det er super viktig at vi er åpne om slike problemer, fordi jeg tror jo mer vi snakker høyt om det, jo mindre blir det tabu. Jo mer vi snakker høyt om det, jo mer tør folk kanskje snakke om sine problemer også, og så vil vi se at vi ikke er så alene som vi gjerne føler oss av og til. Det er et viktig arbeid, og jeg vet det er veldig på agendaen nå, både i politikken og på nettet. Det er super bra!

I dag publiserte en venn av meg forklaringen på hvorfor bloggen hans, som var veldig aktiv før jul, har vært nede i over 5 måneder. Han er bipolar som meg, og jeg kjenner meg godt igjen i det han skriver. Han forklarer godt hvordan livet har vært for han de siste 5 månedene, og hvordan han har klart å komme seg ut av det nå. Livet går i oppturer og nedturer for oss alle, men de kan være ganske brutale når man er bipolar. Det kan være vanskelig for andre å sette seg inn i, derfor er det så viktig å være åpen med det, for dette er en sykdom som ikke syns utenpå.

Jeg ville gi Kai litt plass her, og be alle gå inn og lese innlegget hans. Følg linken her – han er super flink til å skrive, og det er som sagt et veldig viktig tema! Takk Kai!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s