Helse
Legg igjen en kommentar

Det eneste som garanterer deg å bli sunnere

Av idrett altså! Jeg leser på forskning.no nå at de har funnet ut at det bare er to idrettsgrener her i verden som garantert kan gjøre deg sunnere! DET var det ikke alle treningsnarkomane som regnet med! Det er kun løping og fotball som, i følge forskning, faktisk kan gjøre deg sunnere, og hjelpe helsen din. Sprøtt!

Løping og fotball forbedrer kondisjon, og hjerte- og karfunksjon. Fotball er i tillegg slankende. Det er ting som tyder på at løping er slankende, men det kommer ikke helt klart ut i forskningen. Hm. Jaja, det er vel bare å løpe mer da kanskje eller? I tillegg bedrer løping balansen, noe som jo er supert (jeg har kjent jeg trenger litt bedre balanse på de høye helene jeg har funnet frem i det siste). Fotball styrker også musklene og hjertefunksjonen. Super bra!

Forskerne viser at det faktisk begynner å komme resultater allerede etter 12 til 16 uker, med trening bare to dager i uka, a en time. Det passer jo oss perfekt! Det er nok det vi har tid til tror jeg, sånn som det ser ut nå. Jeg gleder meg allerede!

Forskerne er veldig påpasselig med å si det da, at man kan ikke utelukke at andre sportsgrener også gjør deg sunnere, det bare finnes ikke forskning nok på det. Så det er bare å fortsette med svømminga og syklinga folkens! Kos dere masse på trening i dag!

This entry was posted in: Helse
Tagged with: , , ,

av

Jeg ønsker å spre glede og inspirasjon til alle bærere der ute, og kanskje rekruttere noen nye? Dette var en selvutviklingsblogg før, så hvis du kjenner meg gjennom det, fortvil ikke, det vil fortsatt komme noe innen dette også, da dette også er en del av meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s