Helse
Legg igjen en kommentar

Det eneste som garanterer deg å bli sunnere

Av idrett altså! Jeg leser på forskning.no nå at de har funnet ut at det bare er to idrettsgrener her i verden som garantert kan gjøre deg sunnere! DET var det ikke alle treningsnarkomane som regnet med! Det er kun løping og fotball som, i følge forskning, faktisk kan gjøre deg sunnere, og hjelpe helsen din. Sprøtt!

Løping og fotball forbedrer kondisjon, og hjerte- og karfunksjon. Fotball er i tillegg slankende. Det er ting som tyder på at løping er slankende, men det kommer ikke helt klart ut i forskningen. Hm. Jaja, det er vel bare å løpe mer da kanskje eller? I tillegg bedrer løping balansen, noe som jo er supert (jeg har kjent jeg trenger litt bedre balanse på de høye helene jeg har funnet frem i det siste). Fotball styrker også musklene og hjertefunksjonen. Super bra!

Forskerne viser at det faktisk begynner å komme resultater allerede etter 12 til 16 uker, med trening bare to dager i uka, a en time. Det passer jo oss perfekt! Det er nok det vi har tid til tror jeg, sånn som det ser ut nå. Jeg gleder meg allerede!

Forskerne er veldig påpasselig med å si det da, at man kan ikke utelukke at andre sportsgrener også gjør deg sunnere, det bare finnes ikke forskning nok på det. Så det er bare å fortsette med svømminga og syklinga folkens! Kos dere masse på trening i dag!

This entry was posted in: Helse
Tagged with: , , ,

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s