Selvutvikling, Studiene
Legg igjen en kommentar

På nattbordet: boka jeg leser nå!

Jeg har en ny bok på nattbordet! Og det er en av ynglingsbøkene mine! Jeg har lest den før, og jeg kommer til å lese den igjen! Først og fremst fordi jeg digger forfatteren – selveste Sir Richard Branson! Fantastisk fyr!

Boka «Screw it, let’s do it!» handler om hans historie, hva han har fått til og hvordan han har fått det til. Han beskriver et liv så fantastisk, med turer i ballonger over arktis og atlanteren, og nær-døden opplevelser. Han forteller om når han kjøpte Necker Island, sin egen lille øde øy, og om hvordan det var å starte opp Virgin og Virgin Atlantic.

Og hele tiden handler det om dette: bare gjør det!Hopp i det – tør å gjøre noe annerledes! Og ikke minst: ha det gøy! Jeg tror det er hovedmottoet hans – det han lever mest etter. Og jeg tror han har rett 🙂 Det SKAL være gøy å leve, og å jobbe! Hvis det ikke er gøy lenger, bør man slutte å gjøre det!

Jeg elsker denne boka! Du bør lese den!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s