Helse, Hverdag
Legg igjen en kommentar

Stjerneklinikken!

Jeg hadde en deilig dag på fredag! Jeg syns jeg fortjener litt luksus, så jeg dro til Vinderen for å besøke fantastiske hudpleier Ine – og Stjerneklinikken! Den var super deilig! Etter en lang uke passet det super bra å bare bli pakket godt inn og bli dullet med. Jeg fikk 1.5 time behandling, inkludert nappping av øyebryn. Deilig ansiktsbehandling, og rygg og nakke massasje. Det trengte jeg absolutt!

Stjerneklinikken ligger på Vinderen, i Slemdalsveien 70 B, rett ved siden av t bane stasjonen. Dere finner litt informasjon på facebook, eller aller best – ring Ine på telefon 900 27 834! Fordi du fortjener det!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s