konkurranser
Legg igjen en kommentar

Trekning i konkurranse!

Lørdag, og tid for gaver! Boka «Raw Food» har nå stått ute som premie på facebook konkurransen min i to uker – og nå trekker vi! Det har vært kjempegøy med konkurranse, så dette fortsetter jeg absolutt med – ny i morgen, følg med!

Jeg valgte å gjøre det på den «gammeldagse» måten, så jeg lagde lapper og fikk mannen min til å hjelpe til å trekke. Den heldige vinneren er:

vinner konkurranse 1

Gratulere Therese! Håper boken kommer til godt bruk! Send meg adressen din på mail ireneaasland@live.no!

I morgen tenkte jeg legge ut noe enda mer «jucy» gave i konkurransen – du vil ikke gå glipp av dette, det lover jeg deg!

Kos dere i vår sola!

This entry was posted in: konkurranser
Tagged with: , ,

av

Jeg ønsker å spre glede og inspirasjon til alle bærere der ute, og kanskje rekruttere noen nye? Dette var en selvutviklingsblogg før, så hvis du kjenner meg gjennom det, fortvil ikke, det vil fortsatt komme noe innen dette også, da dette også er en del av meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s