Helse, Mastermind, Psykisk Helse
Legg igjen en kommentar

Lykke i hverdagen!

Jeg fikk en gave av en av coachiene mine her om dagen! Så utrolig koselig! Det var en liten takk for all hjelpen hun får som hun sa, og at hun ville vise at hun satte veldig pris på det jeg gjorde for henne. Bedre jobb kan man ikke ha vel??

Det var en liten håndkrem til å ha i veska, og en Jacobs trøfler! Elsker dem! Så da ble det litt hverdags lykke og luksus, og siden jeg jo har fått kjøpt meg fotbad, tenkte jeg at dette må jo være dagen til å prøve det!

Tro meg, et glass rødvin, trøfler og varmt fotbad var alt jeg trengte den kvelden! Alle bekymringer forsvant og livet var bare herlig! Man trenger ikke dra på spa for å slappe av i hverdagen. Dette er en del av det jeg kaller hverdagslykke altså! Jeg syns dette trengs for å roe helt ned!

Tusen takk for gaven – den ga meg litt mer overskudd i en ellers litt grå dag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s