Drømmereisen
Legg igjen en kommentar

Drømmereisen: London!

Jeg elsker London! Jeg har vært der mange ganger, ikke minst fordi min beste venninne bor der! I tillegg har jeg de siste to årene reist mye dit for å være med på kurs, så jeg har fått vært der mye de siste årene.

Det som er så fantastisk med London er at du har alt der. Det er selvfølelig masse bra shopping, men det er sightseeing, deilige parker du kan sitte i hele dagen, kule bydeler med kule markeder, masse bra forretningsområder med kurs og utstillinger, det er nærme – og ikke minst – det er varmere enn her i Norge! Du kan fort gå i trøye utover våren der, mens du enda må gå med jakke her!

Jeg har vel brukt mesteparten av tiden min på shopping oppigjennom årene. Det er selvfølgelig Oxford Street, og der har jeg vært mye oppigjennom, men jeg begynte å gå lei. Det er mye folk der, og det er ikke SÅ mange spennende butikker der lenger. Jeg har funnet et nytt sted å shoppe nå. Under tak! Et av verdens største kjøpesentre: Westfield!

Westfield ligger bare 15 minutter unna sentrum med den røde banen. Dere reiser til Stratford, og her kan du gå tørrskodd over til kjøpesenteret. Bare pass på at dere ikke går til høyre og går på feil senter – det gamle Stratford Center er nemlig kjempe kjipt!

I Westfield er det 170 restauranter og nesten 400 butikker! DET er stort! Og det er gode restauranter der også skjønner du! Ikke bare tulle restauranter som Mcern og sånn, men oppe i de øverste etasjene fins det masse bra, som en gourmet burger butikk og masse bra sushi! Det er faktisk så bra der, at det er mange Londonere som drar dit på kvelden for å spise. Har gjort det selv!

De har bra utvalg av skjønnhetssalonger der også. Blant annet i andre etasje har de en butikk som bare er ute på senterets avsats liksom, hvor de er kjempeflinke til å ta treading på øyenbrynene. 2 minutter tok det, og det har vart i over en måned nå! Og så koster det 10 pund 🙂 Litt annerledes enn i Norge!

Og så har de Victoria’s Secret der da 🙂 🙂 🙂 Mannen turte ikke bli med inn, han holdt seg på utsiden, men MAN her finner man flotte ting altså. Og det er alt fra gode, rimelige, stilige bomullstruser, til fantastiske ting i blonder. Jeg digger den butikken der!

Så jeg vil bare anbefale at dere tar dere en tur ut til Westfield og bruker litt tid der neste gang dere reiser til London! Det er absolutt verdt det!

God tur!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s