Barn og Foreldre, Coaching
Legg igjen en kommentar

Ikke alle barn er like!

Jeg håper på å få nummer to en gang. Vi er ikke der helt enda, men vi har lyst på en til. Så det blir spennende å se, hva slags personlighet den neste kommer ut med! Er det noe jeg vet er det at ikke alle barn er like! Og ikke alt fungerer like godt på alle barn! Kanskje må vi forandre helt på stilen vår for å nå den neste på alle plan?

Jeg ser på venninnene mine som har flere. Barna kom fra samme mage, med samme foreldre, og er kanskje også av samme kjønn! Men de er så ulike som de kan få blitt! Selvfølgelig funker ikke alle strategier likt på dem da! Barn er ikke bare barn, de er små mennesker! Derfor er det viktig å ikke sluke alle råd med hud og hår, for så å bli lei deg når det kanskje ikke funker!

Jeg har mine råd, og jeg har hele tiden prøvd å si at dette ikke er fasiten! Jeg prøver hardt å også vise mange forskjellige strategier, slik at man kan velge litt – og finne det som funker best for sin unge! Jeg vet at det finnes veldig mange såre temaer, som soving og spising for eksempel, og jeg tror man må bare prøve seg frem. Og når slike som meg kommer med tips – prøv det, og hvis det ikke fungerer, så prøv noe annet! Det er også da viktig å tenke på at det ikke fungerte for DIN unge, men det er mange det kan fungere for, så ikke snakk nedsettende om rådene eller metoden – den kan fungere perfekt for andre!

Det viktigste er å tenke på ditt barn – og på deg selv. Hva vil dere få ut av dette, hva er målet? Har du et mål i det hele tatt, eller tar du det litt som det kommer? Og absolutt viktig: ikke slå deg selv i hodet når det ikke fungerer! Det hjelper ikke det grann – prøv heller noe annet: sett et nytt mål: prøv en annen strategi! Det viktigste er at du ikke gir opp – barnet ditt trenger deg; det prøver å si deg noe 🙂

Jeg kommer helt sikkert til å komme med flere råd – ta de for det det er, og prøv de hvis du vil!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s