Endelig Røykfri, Helse
Legg igjen en kommentar

Endelig Snusfri?

Jeg driver å lurer litt på om jeg skal videreutvikle kurset mitt Endelig Røykfri til å også hjelpe snusere? Hadde ikke det vært noe da? Jeg tror det er flere nå som sliter med snus enn med røyk faktisk, så jeg tror jeg har mange å hjelpe!

Endelig Røykfri er jo et kurs som hjelper røykere med å slutte ved hjelp av psykologi og hypnose. Jeg tror med bare litt forandring vil det kunne hjelpe snusere også! Det er ikke så mye som er annerledes, alt sitter jo i hodet! Og det er kanskje vanskeligere å slutte med snus enn røyk, fordi du kan gjøre det hele tiden – så det blir en spennende utfordring!

Jeg har funnet en samarbeidspartner, så jeg tror også jeg kanskje kommer til å videreutvikle det til å kunne hjelpe til med andre avhengigheter, men jeg vil starte med snus. Jeg kommer nok til å bli klar i løpet av mai, så om du kunne tenke deg å være med på et kurs, eller vil ha individuell coaching for å få det til – bare si ifra!

Jeg tror at hoved essensen til all avhengighet sitter i hodet. Og det er det jeg jobber med når jeg hjelper folk. Jeg så hvor mye det hjalp meg, og jeg har jo hatt så utrolig gode resultater på røykfri kursene mine, at nå vil jeg ta det et steg videre! Dette blir bra, jeg gleder meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s