Helse, Hverdag, Mindfulness meditasjon/oppmerksomhetstrening, Psykisk Helse
Legg igjen en kommentar

Livet er herlig!

Ah! Livet er bare helt herlig akkurat nå! Langhelg, fått gjort masse, og nå slapper vi bare av! Det er nydelig vær ute – og vi har besøk av verdens beste søster og sister-in-Law-to-be! Digger å være sammen med dem!

Nå sitter vi på verandaen og koser oss i sola, og pulsen er lav! Jeg elsker late dager i solen, med et godt glass vin i fine glass – det gjør hele opplevelsen litt mer fantastisk! Vi har kost oss med basketball (full aktivitet!) med Sander ute på plassen, og har prøvd oss på grillen!

Det er godt å være til på sånne dager! Kjemp for å få flere av dem – legg det inn i planene; det er super viktig for helsen din rett og slett! Jeg kjenner det innerst i hjerterota: dette trenger jeg (og du!).

Kos dere i helga! Dere fortjener å ha det godt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s