Coaching, Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

Hvorfor vi gjør det vi gjør!

Mange av oss kjenner Tony Robbins. Og vi kjenner han som veldig motiverende, og full av energi. I morges har jeg kost meg med en litt roligere Tony. Jeg fant en TED talk han gjorde for en stund siden – og han holder mer foredrag enn motivasjonskurs. Han er roligere, men selvfølgelig har han fortsatt drive’n som gjør han!

Det han snakker om, er hvorfor vi gjør hva vi gjør. Han mener han har funnet 6 grunnleggende behov som alle mennesker trenger. Og han mener da at dette gir et grunnlag for hva du gjør, og hvorfor du gjør det. Det gir deg ditt grunnleggende kart av verden. Du trenger alle, men noen av dem er viktigere for deg enn de andre – og de påvirker deg mest. Og det kan være både negativt og positivt. De 6 er:

1. Sikkerhet.

2. Usikkerhet – varitet.

3. Følelsen av å være viktig

4. Connection and love.

5. Å vokse.

6. Bidra/Gi til mer enn deg selv.

Hvilke tror du er viktigst for deg? Min største var nummer 3 – å være viktig. Det gjorde STORT inntrykk på meg å finne ut at dette var den største. Og hva denne har ført til i mitt liv. Det er ikke bare positive ting skal jeg fortelle deg. Det er grunnen til at jeg ikke har gjennomført alle prosjektene mine oppigjennom. Det er grunnen til at jeg ikke er der finansielt som jeg ønsker å være. Den aller største påvirkningen det har hatt er at sønnen min blir påvirket av det. De avgjørelsene jeg har tatt oppigjennom for å være viktig har nå gjort at han får omveltninger i livet sitt som kan være godt for han, men som også er vanskelige. DET kjentes i mammahjertet! DET gjorde at jeg endret fokus!

Så hva er de for deg? Se videoen og bestem for deg selv:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s