Coaching, Reaktorskolen
Legg igjen en kommentar

Coaching på Reaktorskolen

På Reaktorskolen er det mange forskjellige coacher. Vi jobber ut ifra forskjellige modeller, og har våre forskjellige teknikker. Og alt funker! Det er gestalt, NLP, BI coaching og mange andre modeller. Det er super spennende!

Av og til får vi bestillinger fra Nav hvor det står hvilken Coach eller hvilken metode de ønsker skal benyttes. Da er det ofte personen selv som har ønsket seg dette. Kanskje kjenner de til metodene, eller nav veilederne kjenner til coachene våre, og er fornøyd med den jobben som gjøres. Jeg fikk faktisk telefon fra en av de bedriftene jeg jobber med, med ønske om jeg kunne jobbe med en av hennes ansatte. Litt uortodoks måte å gjøre det på – og det må jo gjennom systemet på riktig måte; men jeg syns det var litt gøy da: det er jo en tillitserklæring!

Jeg jobber først og fremst med NLP og coaching metoder fra BI. Jeg har nok opparbeidet meg en del veiledningskompetanse oppigjennom også, spesielt på hva jeg syns fungerer med brukergruppa, så når jeg er på Reaktorskolen bruker jeg nok ikke ren NLP, men heller deler av det. Det er liksom litt annerledes der, fordi de som kommer ikke alltid har tatt en aktiv avgjørelse om at de vil gå til Coach, de er blitt sendt dit av noen andre. Da blir det mer veiledning enn bare ren coaching.

Jeg elsker jo å jobbe med karriereveiledning. Å finne folks «hylle», og se de bevege seg dit er helt fantastisk! Jeg jobber ikke bare med å hjelpe folk med å finne jobb, men rett og slett med å rydde litt. Finne frem til en løsning de ikke har tenkt på, eller avklare om noe passer for dem. Jeg rydder ofte også litt opp i ting de har gått i lenge, slik at de finner sin vei. De går ut mer styrket og med mer tro på seg selv når de har vært hos meg 🙂 Og DET føles godt!

Jeg holder også individuell coaching ved siden av, og da jobber jeg enda mer ut ifra de modellene jeg har til rådighet, enda mer «coach’ene» 🙂 Det er helt utrolig å se forandringen til folk, hvordan ting løser seg! Jeg har litt tid jeg tenker sette av til individuell coaching/evt karriereveiledning av enkeltpersoner fremover, så bare ta kontakt: ireneaasland@live.no 🙂

Jeg elsker å jobbe på Reaktorskolen! Det er verdens beste jobb! Jeg liker å løse problemer, og hjelpe folk finne frem i eget liv. Og så har jeg så gode og fantastisk kollegaer a gitt 🙂 Er jeg ikke heldig?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s