Drømmereisen, Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

Drømmereisen: Hva gjør du når du har nådd dine mål?

Jeg tenkte jeg skulle lage enda en fast spalte her. Jeg elsker jo å reise, og jeg bruker masse tid på det (har i alle fall gjort det de siste årene). Jeg skulle gjerne ha brukt mer tid på det, og jeg sitter veldig ofte å drømmer meg bort til steder nært og fjernt. Jeg tenkte dette skulle bli en spalte hvor jeg kombinerer å fortelle litt om steder jeg har vært selv, som jeg har fått noe ut av til min selvutviklings reise, og andre steder man bare bør få med seg i tilknytning til ens egen slik reise. Det kan være steder man kan lære ting, gjøre ting, eller bare være.

Jeg er fan av at man har mål. Og et av mine mål, og som jeg vet mange andre har som mål også, er at når man kommer dit, vil man bruke den nyvinnede tiden man får av å kunne jobbe mindre, og de pengene man tjener mer av til å reise mer. Jeg tror det ligger litt i menneskets sjel at man har et behov for å reise og se andre steder. Man har en utforsker trang inni seg, som vil ut. For meg er det også veldig motiverende å drømme litt, og gjerne stort, for eksempel om hvor jeg vil dra når jeg virkelig slår igjennom og kan ha mer tid og penger til blant annet å reise.

Det er dette jeg har lyst at skal være bakteppet for denne spalten. Ikke bare reisetips for sådan, men rett og slett motivasjon og inspirasjon til å komme seg videre med planene sine, slik at man har et mål om hvor man bør komme seg avgårde til, hva man kan få på slutten av den veien man er inne på. Jeg tror man må ha litt sånne motivasjonsknagger å henge ting litt på, slik at det «hvorfor» man har for å få det til blir enda sterkere, og at man bare MÅ få til å nå målene sine. Jeg tenker at dette er viktig for meg i alle fall, og jeg vil tro det er sånn for mange andre også!

Så Drømmereisen kommer til å være en kombinasjon av steder jeg har vært som jeg fikk noe ut av, og steder jeg kunne tenke meg å reise, og som jeg drømmer om. Jeg kommer også til å dra inn andres syn på saken, i form av intervjuer og andres reiseskildringer. Jeg tenker også at det ikke bare skal være noe stort, noe som ligger veldig langt frem, men også ting man kan finne på litt underveis, slik at man kan ha delmål som man kan nå, og kose seg med det – gi seg selv en belønning for eksempel!

Hvis du har en Drømmereise du vil fortelle om, eller vil bidra i et intervju, eller bare vil tipse meg om hvor du kunne tenke deg å reise, så skriv gjerne et par ord til meg på mail: ireneaasland@live.no!

Drømmereisen – here we come!

(Bildet er hentet fra http://www.t0njuus.blogg.no)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s