Coaching, Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

Evaluer der du er!

Zig Ziglar hadde mange gode lærerike lessions. Mange av dem ligger på youtube. Han var en av de første jeg begynte å høre på når jeg startet min «selvutviklingskarriere» for 15 år siden. Verdt å få med seg!

Jeg har funnet frem en god, og litt gammel en, men jeg syns den har et godt poeng. Et man aldri kan si for ofte. Han snakker her i noen minutter om å evaluere der du er. Du må vite utgangspunktet hvis du skal komme videre! I videoen legger han frem et eksempel på hvordan du kan gjøre det enkelt, ut ifra noen få punkter han mener man kan måle suksess etter. Gjør testen for deg selv, og se hvordan du ligger an, og hva du evt må jobbe med for å komme videre og frem mot total suksess på flere områder i livet:

Jeg gjorde det, og fant ut at det er tre punkter jeg må jobbe med: sikkerhet, overflod og helse. Helse skal jeg i gang med nå, jeg høyner innsatsen. Til nå har jeg bare prøvd å gjøre litt med maten, men jeg må ut og bevege på meg også. Så planen er der! Overflod og sikkerhet går litt hånd i hånd for meg. Og det jobber jeg med og legger sten på sten med de nye prosjektene mine og investeringene mine. Jeg har troa på fremtiden! Det er mine tre – hvem ble dine?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s