Godlåta!
Legg igjen en kommentar

Godlåta!

Det er tid for musikk som motiverer igjen! Jeg bare elsker denne låta! Den har så mange gode ord i seg, og et budskap som er helt fantastisk! Og har dere sett videoen eller? Jeg blir helt rørt jeg! Her er den – Firework av Katy Perry!

This entry was posted in: Godlåta!

av

Jeg ønsker å spre glede og inspirasjon til alle bærere der ute, og kanskje rekruttere noen nye? Dette var en selvutviklingsblogg før, så hvis du kjenner meg gjennom det, fortvil ikke, det vil fortsatt komme noe innen dette også, da dette også er en del av meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s