Hverdag, Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

Gaver – hvilken er den beste du har gitt noen gang?

Jeg elsker å gi gaver! Det gir meg en kjempe god følelse, og den liker jeg godt 🙂 Jeg elsker også følelsen av å se andre bli glade, og ikke minst hvis jeg har brukt litt tid på å finne/lage gaven! Jeg tror det betyr mer med en gave med litt tanke bak, enn bare hva den koster.

Så jeg vil gjerne sette dere litt i gang å tenke! Hva er den beste gaven dere noen gang har gitt bort? Og til hvem? Ble de overrasket? Det er alltid det beste! Jeg elsker det også!

Jeg sliter litt med å finne hva som er det beste jeg noen gang har gitt. Jeg har så mange å velge mellom. En god kandidat er kalenderen til mannen min før jul i fjor. Han fikk MASSE bra gaver, ikke bare små, men kjempe fine gaver, som teaterbilletter til ynglingsoppsetningen sin, masse bra øl, og masse fine andre ting som han både trengte og ønsket seg. Han fikk en ganske god julegave også – ny telefon, noe han trengte veldig 🙂 Og som han ble veldig overrasket over!

En av de fineste gavene jeg har fått noen gang var når mamma ga meg sin gamle bil det året jeg fikk førerkort (fikk det rett før jul). Det var en gammel Toyota, men det betydde frihet for meg! Og tenk å få en bil da, så herlig!

Jeg har også fått verdens fineste gave – det var morgen gaven min! Jeg visste jeg kom til å få noe liknende, for jeg hadde gitt mannen min tre å velge i (det er alltid den beste måten å få fine gaver: finne alternativer du liker selv!), så jeg visste det ville bli bra! Men han valgte helt selv av disse tre, og de var helt forskjellige, men han endte opp med en som er skikkelig meg! Jeg fikk en diamantring med 1.15 karat med nydelige diamanter. En stor på midten, masse både over og på sidene av ringen rundt. Jeg elsker den! Det er nok det fineste, og den med mest hjerte bak, gaven jeg har fått! Jeg er jo en dame, og elsker diamanter vettu 🙂 Her er bilde – nyt ivei:

ring Den har jo også på sidene – den er rett og slett fantastisk!

 

Så hva er det fineste du har gitt bort? Og hva er det fineste du har fått? Av hvem og til hvem? Fint å tenke på!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s