Helse, konkurranser, Mat og kosthold
Comments 16

KONKURRANSE!! VINN-VINN-VINN!

Da setter vi i gang! Annenhver søndag fremover kommer jeg til å lage en konkurranse her på bloggen! Jeg har masse bra premier, så bare følg med!

Vi starter med en fantastisk premie jeg fikk med meg fra Kilden-Helse åpningen! Jeg vant faktisk den der, og ser på det som en gave jeg vil gi videre! Den er utrolig bra, jeg kjenner den fra før, men jeg er ikke så flink til å holde meg til Raw Food – så da tenker jeg den kommer mer til nytte hos en av dere!

Det jeg skal ha konkurranse på nå er nemlig denne fantastiske boken fra Trine Berge:

raw food

Den er full av gode oppskrifter, og ikke minst masse gøy om Raw Food og hvorfor man bør prøve det. De jentene på Kilden-Helse fortalte at de hadde vært på kurs, og de sa det var super enkelt! Jeg har blant annet laget en del sjokolade boller, uten sjokolade, og elsker det! Men som sagt, ikke like flink lenger – så jeg håper noen vil få mer ut av den!

Så: konkurransen! Det eneste dere trenger å gjøre er å like facebooksiden min her – og legge igjen en kommentar her på bloggen – eller sende meg en mail på ireneaasland@live.no så trekker jeg en av dere! (Jeg kommer til å legge ut navnene til de som sender mail, slik at alle ser hvem som er med!).

Kjempegøy hvis dere vil være med! Spennende spennende!

16 Comments

 1. Sigrid Wiik says

  Er denne fortsatt gyldig? I såfall har jeg likt fb siden din 😀

 2. Susanne Bråtane says

  Liker siden din, og krysser fingrer og tær- ettersom jeg har begynt å følge den åndelige veien, og trenger gode, sunne mat tips 😀
  Denne boken ville vært fantastisk å ha:) Ha en fortreffelig uke:-)
  Mvh. Susanne

 3. kjerstin says

  Vi har prøvd de flest dietter i forbindelse med vonde mager, men kommer ikke helt i mål . Leser og hører at denne type mat skal være bra og da er det verdt et forsøk. Er mye innom bloggen hennes og leser og det ser både fristende og velsmakende ut. Krysser fingrene for bedre mat og ikke minst bedre helse 🙂

  mvh

  Kjerstin
  wilak@online.no

 4. Raw food er spennende! Jeg tenker at det er noe alle kan ha nytte av, selv om man ikke har det som livsstil og spise bare raw food. Man kan bruke oppskriftene som inspirasjon til å få i seg mer rå grønnsaker, noe jeg tror de fleste av oss kan ha godt av 🙂

  Jeg har selvsagt likt siden din på facebook 🙂
  Marianne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s