Helse, Hverdag
Legg igjen en kommentar

Åpningsfest på Kilden-Helse!

Skulle ha skrevet dette før, men tiden har flydd litt fra meg i helga. Det var super gøy på torsdag! Jeg dro alene, så selv om jeg kjenner noen som var der, ble jeg stående litt som veggpynt den første stunden da, men så starta det vettu, og da blir man jo engasjert!

De hadde en super bra dame der fra Isun (kremer, med økologiske og kaldpressende ingredienser), og CC Helsekost var der – hun kjenner jeg jo, så det var veldig koselig! Der fikk vi prøver på Supermat – greens med eplejuice! Det var noe annet enn den smaken min greens har hehe 🙂 Tror jeg skal prøve å blande den i eplejuice for det var super bra! I tillegg var det ei make up artist der, hun snakket jeg så vidt med, men jeg er jo ikke så veldig til å sminke meg, så dro ikke bort til henne og fikk pynta meg, var så lang kø der 🙂 Det skulle vært en dame fra Mammamage programmet der, men hun hadde FØDT dagen før, så det ble vel litt optimistisk å komme seg dit da!

Med deilig bord med frukt, salat, champagne og Liereple, samt fargerike smaksprøver på juicen de skal promotere – husker i farta ikke hva den heter, men det var masse bra friskpresset, fersk juice, med kortreiste ingredienser fra nabokommunen! Hørtes helt fantastisk ut, så det må jeg komme nærmere tilbake til – var det en perfekt åpning!

I tillegg tok damene en tale som vel skal være, og det var harpespill hele kvelden. Skikkelig stilig! Og det var super fint der! Akkurat passe stort, og de har jo til og med kurslokale (det var der vi var), og det blir bra for dem – skulle gjerne hatt det selv! Lekkert og pent, absolutt et sted jeg anbefaler å gå hvis du vil ha behandling eller makeover! Gleder meg til å følge fortsettelsen! Lykke til jenter!

Kilden-Helse åpning 2  Vakre damer som tør satse! Dere er tøffe! Siw Håre og Lynda Westhoff!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s