Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

Inspirerende mennesker!

Richard BransonVi har snakket om hva som inspirerer deg. Men hvem inspirerer deg? Har du en helt? En du ser opp til? Er det en kjent person, eller en som er kjent for deg – en i din nærmeste krets?

Jeg har mange jeg ser opp til, men min største helt er helt klart Sir Richard Branson! Han er en fantastisk mann! Det kan virke som at alt han tar i blir til gull, men han jobber steinhardt for alt han gjør og får til. Og han får til mye! Bare fantastisen stopper deg sier han! Har du lest boka hans «Screw it, let’s do it!»? Det er hans mentalitet, og jeg elsker det! Bare gjør det liksom, kom igjen, vi prøver! Det er sånn han lever livet sitt, og det kommer noe fantastisk ut av det.

I tillegg er han en god leder. Han ser sine ansatte og jobber hardt for at de skal ha det godt, og ikke minst gøy på jobben! Han tar seg selv ikke høytidlig, og ler masse! Og ikke minst så er han litt som meg; det ser ut som han er ekstrovert, men han er egentlig introvert. Han får energi av å være i det stille, sammen med de nærmeste, og trenger det innimellom, selv om han er flink ute blant folk og sosial. Fantastisk type!

oprah

Flere jeg ser opp til er for eksempel Oprah. Hvem liker ikke Oprah? Hun er et fantastisk menneske, som jobber hardt for alle som er «underdogs». Hun har skoler for jenter i Afrika, og hjelper folk i USA som har lite. I tillegg har hun jo en historie som er helt fantastisk! Det å kunne komme fra slike kår og vokse seg til å bli en person som alle ser opp til, er ganske stort. Tenk å ha så tro på seg selv, at hun får det til uansett odds! Det er ikke mange som har opplevd det hun har opplevd som har tatt seg selv så opp til de høyder hun har. Vet du at hun i mange år fikk høre at hun ikke var TVmaterie, og at hun aldri kom til å få det til på TV? Det er kult å tenke på nå ikke sant?

Jeg ser også opp til mannen min. Han har en fantastisk passion for det han gjør. Og han får til så mye! Han holder på hver eneste dag med drømmen sin, bygger den sten for sten. Jeg skulle ønske jeg hadde hans engasjement. For meg er han like stor som Oprah og Branson. Og jeg har tro på at andre kommer til å se det også 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s