Helse, Hverdag, Mat og kosthold
Legg igjen en kommentar

Åpningsfest – Kilden-Helse!

I dag skal jeg være med på noe spennende! Ei venninne av meg, og mamman til en god venn av Sander, skal ha åpning av helse senteret sitt! Hun har drevet i mange år som Naprapat, men nå har hun utdannet seg som mental trener og mamma mage trener blant annet, og holder masse bra kurs og coachinger. Til det nye konseptet hennes har hun slått seg sammen med en annen og laget et nytt helse hus – Kilden Helse! Kjempespennende! Jeg er allerede invitert til masse spennende de skal holde på med der, og hun hun jobber sammen med holder på med aromaterapi og sminke og sånn, så må vel innom henne en tur også!

Så i kveld er jeg invitert til åpningsfest! Bobler i glasset og noe godt å spise, og masse bra informasjon om forskjellige ting rundt helse, blant annet fra samarbeidspartnere i helsekost og sånn! Gleder meg!

Jeg vet de har holdt en del åpningstilbud! Bare å gi seg selv en liten gave – Sjekk gjerne ut Kilden-Helse på Facebook her! Kilden-Helse består av Siw Håre og Lynda Westhoff – sjekk dem gjerne ut på http://www.siwhaare.no og http://www.lyndaw.no!

Tenkte jeg skulle ta noen bilder i kveld – viser dere mer i morra!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s