Coaching, Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

Hva inspirerer deg?

Hva tenker du når du tenker inspirasjon? Hva får deg til å holde på litt ekstra, dra den ekstra milen, komme på litt mer? Er det muligheten til å reise? Musikk? Trening? Interiør/pynte opp hjemme? En bok?

For meg er inspirasjon noe jeg trenger sterkt i livet mitt. Jeg elsker å lese, og studere gjennom kurs, webinarer og enkle inspirasjons «sayings» på nett. Det skal ikke så mye til. Jeg mister litt piffen innimellom, men da jeg for eksempel leser et par sider (trenger ikke være mer) i en bok, så kommer inspirasjonen igjen. Jeg hadde faktisk en opplevelse her om dagen hvor jeg faktisk sto opp etter å ha lagt meg og jobbet litt ekstra. Det føltes veldig godt!

Reiser inspirerer meg også. Jeg skulle gjerne ha reist mer. Mye mer. Det er bare pengene det står på egentlig, fordi jeg føler jeg har så mye ellers jeg skulle ha brukt dem på, så blir det ikke prioritert. Jeg har jo hatt mange reiser i det siste årene, på grunn av studiene mine, men det har jo vært mye jobb og lite pleasure dessverre. Jeg elsker å ligge på en strand med en bok eller musikk, og trives også godt på sightseeing. Kanskje jeg skulle latt meg selv drømme litt bort på bloggen her med litt reisestoff? Det er vel flere enn meg som liker det tenker jeg 🙂

Jeg har jo studert reiseliv i mange år, så det kommer nok litt derifra også dette med reiser. Og så bor jeg jo i Norge da 🙂 Det er godt med årstider, men jeg liker nok sola og varmen best.

Så hva inspirerer deg mest? Hva trenger du for å ha det gående? Kose deg på sofaen rett og slett? Noen trenger det også 🙂 Hva er det for deg?

cropped-wave.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s