konkurranser
Legg igjen en kommentar

Konkurranser på bloggen!

Jeg skal starte med å holde konkurranser på bloggen! Jeg tenkte jeg skulle snakke med mine mange flotte venner og bekjente å få tak i spennende ting jeg kan ha som give aways til konkurransene, og også ta litt kontakt med bedrifter som kunne tenke seg å fronte noen av sine flotte produkter og bruke dem som gaver. Blir ikke det bra? Gleder meg allerede.

Jeg syns alltid det er gøy med nettsteder som gir bort ting, og konkurranser er alltid gøy. Noen som har hørt om kokurransenett.no? Tenkte jeg skulle snike meg inn der også – kanskje kommer det flere som er med på konkurransen! Blir spennende!

Noen som har noe de kunne tenke seg å gi vekk? Noe morsomt som folk vil ha? Jeg har allerede noe å starte med, så får finne på noe til uka tenker jeg! Følg med! Og send meg en mail på ireneaasland@live.no hvis du har noe du har lyst til å ha med i en konkurranse 🙂

Nå er det lørdagskvelden! Snakkes!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s