Hverdag
Legg igjen en kommentar

Fredag – for en deilig dag!

Det er godt å glede seg over de små tingene. I dag gleder jeg meg over at det er fredag, og at det snart er helg! Jeg har blitt veldig glad i helgene mine etter jeg begynte å jobbe mer, og ikke minst mannen min begynte å jobbe; det føles rett og slett som en liten «fri» spot midt i virkeligheten.

Jeg er ganske flink til å gjøre veldig lite i helgene. Det er så super deilig når man rett og slett kan bare gjøre akkurat som man vil, og at det innebærer at man ikke gjør noe som helst! Forrige helg kom vi oss ikke ut av leiligheten før kl fire på ettermiddagen for å gjøre helgens ærender 🙂 Man blir jo litt lat av sånt, men jeg føler jeg har så høyt tempo ellers, at det er rett og slett litt deilig å ikke gjøre noen ting av og til. Jeg føler jeg fortjener det når det går i ett hele uka 🙂

I dag skal jeg ha en fantastisk koselig kveld sammen med søstrene mine. 3 av oss pleier å møtes innimellom for å ha søsterkveld, og nå er det lenge siden sist! I dag skal det handle om bryllup, da den midterste av oss (og siste i rekka!) skal gifte seg til høsten, og vi skal ha kjolevisning og prøving av pynt! Gleder meg kjempe mye! Ikke minst blir det masse god vin og godt mat! Gutta skal være hjemme og ha pizza og gaming – kveld, så de kommer nok til å ha det fantastisk de også!

Er du glad i helgene dine? Hva gjør du, er du ute på oppdrag eller slapper du av? Uansett hva planene dine er denne helgen – kos deg fantastisk mye!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s