Coaching, Hverdag, Reaktorskolen, Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

Gleden over å få det til!

Dagen i dag er fantastisk! En av mine har blitt kalt inn til intervju! Ikke bare ett heller – men 2!! Endelig løsnet det, og det med et smell! Det er to helt fantastiske stillinger, som hun kan gjøre super bra, så dette blir kjempe spennende! Jeg bare elsker jobben min! Fantastisk å kunne være med på å få til noe sånt! Å jobbe på Reaktorskolen gir meg bare så fantastisk mye! Tenk å få lov å ta del i andres glede på denne måten! Det er helt nydelig!

Og ikke minst føler jeg at jeg har fått til noe! Jeg føler jeg har vært til bruk til noe, og at vi har fått til måloppnåelse begge to! Det er en fantastisk følelse! Det er vinn-vinn det! Dette er ikke bare en jobb altså, det er i alle fall helt sikkert! Dette er pur glede!

Det er lov å feire litt! Det er lov å si at man har nådd noen milepæler som fortjener en liten dans på kontoret! Og så skinner sola ute også, så livet er bare helt herlig! Det er viktig å gjøre det – feire når du får til ting! Ikke minst når det er små mål som går i oppfyllelse! Dans av glede, syng og le! Det fortjener du!

Nå fortjener jeg å se sola litt! Så da skal jeg hoppe litt utenfor bygningen, og gjøre meg klar til nestemann som kommer om 15 minutter! Feire med meg – det er deilig vær ute og livet er herlig! Jippi!

celebrate

Bildet er hentet fra ichooselife.com!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s