Helse, Hverdag, June Breivik, Psykisk Helse
Legg igjen en kommentar

Ideer til bok?

Jeg er jo litt i «bok-hjørnet» om dagen 🙂 Så nå har jeg seriøst begynt å tenke på hva jeg vil skrive om. Jeg har mange tanker, men jeg tenker kanskje det hadde vært spennende å skrive litt om psykisk helse? Hva tenker dere? Jeg er jo for åpenhet, så da kan man jo dra det helt ut kanskje, fortelle historier og åpne opp for både diskusjon og tanker?

Skulle det vært en mer «min historie» eller skulle det vært med mer tanke på «hvordan klare utfordringer»? Jeg har litt lyst på det siste, selv om jeg tenker at det er mer krevende for meg da. Selvfølgelig er det krevende å åpne opp og fortelle sin egen historie, men jeg kunne kanskje kombinert det? Jeg er jo litt for å fortelle historier som ender opp i noe man kan lære, så det hadde kanskje vært formelen der?

Venninna mi er på god vei til å bli forfatter, og jeg syns det er veldig spennende! Jeg har jo merket også at jeg har masse folk rundt meg som har lyst til å skrive, og jeg får jo lyst til å lage mer ut av det. En inspirasjonskveld kanskje? Jeg er i alle fall klar på at jeg skal ha noe klart i løpet av året. Nå ser jeg det at kurset også blir enda lettere å være med på, fordi vi kanskje kommer til å gjøre det billigere, og da håper jeg vi får med flere! Det er utrolig med jobb bak kurset altså, 8 uker med coaching i forkant, og så to dager med full gjennomgang av bok, bok, bok, før det er en del etterarbeid, og så vips – så får du manuskriptet i hånda! Fin fint, og lettere enn å sitte hjemme å prøve å finne ut av ting selv 🙂

Jeg tenker det er mange muligheter innen bok verdenen, og jeg kjenner jeg så vidt har begynt å skrape på toppen av isfjellet på hva som ligger i meg av bøker! Er det noen som kunne tenke seg å være med på en forfatterkveld kanskje?

Skrive, skrive, skrive 🙂 🙂 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s