Helse, Hverdag, Psykisk Helse, Reaktorskolen
Legg igjen en kommentar

Noen dager er hardere enn andre!

Jeg begynte å kjenne på det i går. Det er ikke alltid like godt å jobbe mange jobber/prosjekter samtidig. Man blir sliten, og særlig jeg med mine utfordringer kjenner litt på det av og til. Når man da sitter og ser på sola inne og føler på at man ikke har vært ute på en uke, da er det godt å gjøre noe annet. Så i går tok jeg meg litt tid, gikk rett og slett til byen og satte meg godt planta i sola og slappa av litt. Det gjorde underverker! Resten av dagen bare fløy avgårde!

I dag sniker det seg opp på meg igjen. I dag sitter jeg på et kontor uten vinduer også, så det føles vel litt trangt her inne. Ikke for det, det er ikke noe særlig å se ut – ute er det jo blitt vinter igjen 🙂 Så da må man kjenne litt på det igjen! Deilig er det da, at jeg kan sette litt ting på hold, ta meg litt fri midt på dagen, og så fortsette hjemme etterpå i steden! Jeg tror rett og slett jeg drar fra kontoret nå – deiligere å sitte hjemme i sin egen stue å holde på med ting kjenner jeg på meg i dag! Så da gjør jeg det – fordi jeg kan 🙂

Andre som har en litt tung dag i dag? Gleder meg til sola kommer igjen!!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s