Coaching, June Breivik, Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

Gratis forfattercoaching og mer om kurset/pakken med Ann!

Alle som har tenkt litt på det vi skal sette opp til høsten – nå har vi fått til noe helt fantastisk til dere! Ann har sagt hun kan ta en gratis coaching time med dere spirende forfattere, for å se hva dere kan få til med bokplanene deres! Hun er jo i USA da, så regner med at hun tenker på skype, så håper alle har tilgang på det! Hun er helt fantastisk til å få frem både titler og tanker rundt hva man kan skrive om, så en gratis time med henne er bare helt fantastisk! I tillegg får dere høre mer rett fra «kjernen» om hva kurset faktisk kan gi dere, og hva verdien er i det, slik at det blir lettere å takke ja til muligheten.

Jeg vil gjerne gi disse timene til så mange som mulig – så ta kontakt med meg på ireneaasland@live.no, så fikser jeg dere opp med Ann! Dette er en helt unik sjanse, så jeg håper så mange som mulig benytter seg av den! Det er ikke noe binding til pakka – bare rett og slett litt hjelp til å komme lenger i forfatterdrømmen din! Uansett om du tenker at pakken vi har til høsten er riktig for deg eller ikke er det fantastisk å få denne timen med Ann! Ta kontakt så fort som mulig – hun er en veldig opptatt dame!

Gleder meg mer og mer jeg!

bok

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s