Hverdag
Legg igjen en kommentar

Jeg er på Pinterest!

Endelig klart å komme meg på et «nytt» sosialt medie! Jeg har jo hatt twitter, Google + og Facebook en stund, men nå har jeg jaggu fått meg en konto på Pinterest! Det er super gøy, jeg finner SÅ mye spennende der! Jeg har laget en liten link på siden av hvert innlegg her, men du finner meg også som www.pinterest.com/aaslandnyhus. Jeg har jo skiftet navn, etter at jeg giftet meg, så hele navnet mitt kom opp når jeg lagde profil der, og jeg får ikke endret det. Jeg må vel se å endre navnet på bloggen også kanskje, men jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg gjør det 🙂

I alle fall holdt jeg på i noen timer i går da! Folk sier at man kan gå seg helt vill inni der og det stemmer nok. Ei jeg kjenner har tusenvis av pins og boards, og nesten 12 000 følgere der inne 🙂 Dette blir veldig spennende! Jeg får dessverre ikke lagt inn en Board her med link, for wordpress har ikke Pinterest, bare Instagram. Jeg kan lage selv, men jeg har ikke theamet til det her på wordpress, så det får bli når jeg gjør om igjen!

Jeg fant jo masse inspirasjon til ting å skrive om også, så jeg gleder meg virkelig til å komme enda mer inn i det. Gi meg gjerne tips om hvem å følge! Jeg vil jo gjerne ha temaer som jeg har her på bloggen – helse, psykisk helse, parforhold og kjærlighet, selvutvikling, osv osv.

Følg meg gjerne, jeg kommer nok til å legge inn litt tid på det! Kos dere i dag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s