Hverdag, June Breivik, Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

Alle som kunne tenke seg å skrive bok – se hit!

Nå skjer det! Nå er jeg og June endelig i gang! Et nytt firma ser sin spede begynnelse – og vi starter med et kjempe pang!

Vi har fått æren av å innføre til Norge, forfatter coachen Ann McIndoo! Hun er helt fantastisk! Hun har hjulpet folk som Tony Robbins, Mark Victor Hansen og Bob Proctor til å skrive bøkene sine – og mange andre folk som deg og meg. Hun har en helt spesiell metode, hvor hun får deg til å «snakke» boken din, drar den ut av deg rett og slett, og så samler hun alt sammen i et ferdig manuskript som er korrekturlest og alt, klart til trykking. Pakken vi skal lansere i Norge nå er omfattende, med kursing, prepping og coaching i forkant, et to dagers kurs i slutten av August, og så gjennomgangen av og produksjonen av manuset. I tillegg lærer deltakerne hvordan man skal få boken publisert blant annet på Amazon, og hvordan man skal markedsføre boken sin! OG man får hjelp til å lage tilleggsprodukter, som coaching, kursing, videoer osv som gjør boken enda mer lukerativ, hvor man faktisk kan tjene penger på den i tillegg til salget av selve boka. Kjempegenialt!

Jeg gleder meg masse! Jeg har jo alltid hatt lyst til å skrive bok – men ikke hatt helt oversikten over hvordan det skal gjøres, og ikke fått satt meg ned for å sette noe på papiret. Jeg har mange ideer til hva jeg skal skrive om, men jeg klarer ikke helt å velge. Jeg tenker det at det skal bli helt fantastisk å få hjelp til å samle tankene, få et system for skrivningen og ikke minst få hjelp til selve gjennomføringen og produksjonen! DA kan jeg endelig få gjort det!

Jeg vet det er mange av mine venner og bekjente som har lyst til å skrive bok. Og jeg vet dere har det i dere! Jeg har alltid sagt at alle har noe å fortelle, en historie – noe lærdom, noe å vise verden. Og det sitter noen akkurat nå og bare venter på at akkurat din bok skal bli skrevet! Jeg vil gjerne være med å legge til rette for at flere skal få formidlet det de har å si, og jeg er super stolt av å introdusere Ann til det Norske markedet. Du finner ingen bedre!

Du kan lese mer om Ann og pakken her!

Liknende opplegg (nærmeste finnes i England) koster 250 000 kroner! Skal man få noen til å gjøre alt dette for seg på egenhånd vil det sikkert koste tilnærmet det samme her i Norge. Vårt opplegg koster bare en brøkdel av det, og selvfølgelig har du mulighet for å dele opp betalingen! Vi har bare plass til 25 stykker på programmet, så du må forte deg inn og kikke!

Dette føles helt fantastisk! Endelig skal jeg få ut den første boka mi, og jeg skal få hjelp av verdens beste forfatter Coach! It’s a dream come true! Bli med da vel! Ring meg gjerne på 913 98 525 hvis du lurer på noe! Gleder meg masse!!!!

Ann Dette er Ann! Hun er helt fantastisk – verdens nydeligste person, og utrolig dyktig i det hun gjør! Les gjerne «testimonials» på siden vi har satt opp!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s