Hverdag, Reaktorskolen
Legg igjen en kommentar

Tilbake til hverdagen!

Ah, da var ferien over! En deilig ferie med mye glede, og mye avslapping. Vi har fått gjort litt også, og det føles også deilig!

I dag starter hverdagen igjen. En dag med tid til Reaktorskolen – og ikke minst til nye prosjekter! Vi er i full gang, og jeg skal skrive litt om det senere i dag! Er du spent?

Det er alltid like gøy å komme tilbake på Reaktorskolen etter et par dager borte. Jeg har så mange fine folk der som jobber der og gir sjela si for gode øyeblikk med deltakerne, og jeg savner dem litt når jeg er lenge borte. Nå har jeg jo vært veldig lenge borte, selv om jeg hadde noen timer innom forrige uke, så var det jo veldig få der, og det blir ikke helt det samme. Nå gleder jeg meg til å møte de andre og ta en kaffe og slarve litt!

Og så gleder jeg meg til å møte kandidatene mine. Make some Magic! Nå er jeg full av energi og klar til å gi tilbake. Ut i jobb skal dem, alle sammen 🙂 Det er fine folk jeg jobber med nå, og mange av dem har kommet langt. Jeg har verdens beste jobb – og hvor deilig er det ikke å glede seg til å komme på jobb etter ferien! Alle skulle hatt det sånn!

Er du klar for dagen? Klar for første arbeidsdag etter ferien? Eller føles det bare trist og kjedelig? Kanskje på tide å i så fall flytte på seg?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s