Helse, Hverdag
Legg igjen en kommentar

Sunt å trene i uren byluft?

Vi er på vei inn i en årstid hvor folk gjerne begynner å trene litt mer. Sommeren glimter i det fjerne, og vi begynner å tenke på hvordan vi ser ut uten klær. Jeg og mannen er ingen unntak 🙂 Dog snakker vi mer om å begynne å flytte litt mer på oss fordi vi trenger det helsemessig, men det hadde ikke gjort noe å sett litt bedre ut i litt mindre klær også 🙂

Vi har funnet ut at det å ta seg en liten luftetur er en god ide. Vi sitter alt for mye inne også, så det å gå litt ute er både godt for helse og kropp. Vi begynner nok ikke med å løpe så mye, men bare gå en tur er bedre enn ikke noe. På forskning.no står det at det ikke gjør noen ting at det er langs med veien her. Vi bor jo rett ved Svelvikveien, som er ganske trafikkert til tider, og det har bekymret meg. Men forskning viser at mosjon alltid gir positive effekter. Til og med i uren byluft. Så da er det bare å kjøre på da!

I dag har vi hatt besøk av to som både holder dampen oppe i byluft og skogsluft. Vi har et vennepar som driver med triathlon og Ironman og sånne ting skjønner du. Ja, folk er forskjellige 🙂 Så i dag har de testet bylufta i Drammen og løpt Marathon rundt elva. En liten kjapp tur innom her for å dusje og spise, og hilse på koselige folk som har sitti på sofaen hele dagen. Hehe 🙂 Det skal jo sies at min og hennes kropp er ganske forskjellige 🙂 Men nå skal jeg i alle fall begynne å gå litt! For helsa’s skyld!

Have faith!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s