Barn og Foreldre, Helse, Psykisk Helse
Legg igjen en kommentar

Samhandling på unges premisser!

Rådet for psykisk helse arrangerer noe kult 8ende og 9ende April i Oslo. Invitasjonen lyder:

«Vi inviterer deg som jobber med barnevern, psykisk helse og barn og unge, og deg som har egne erfaringer med psykisk helsevern til en konferanse der vi tar utgangspunkt i unges premisser for god hjelp. Vi skal ta for oss hva som er gode måter å jobbe sammen på i grenseflatene mellom helsehjelp, sosiale tjenester og hverdagslivets arenaer og forpliktelser.»

Konferansen koster 2400 kr, men det er et begrenset gratis plasser til mennesker som har brukererfaring fra psykisk helse eller barnevern. Hvis du har lyst til å være med, send mail til post@psykiskhelse.no og meld din interesse.

Hele programmet finner du her! Det er et kjempespennende program! Det skal blant annet snakkes om grenseflaten mellom behandling og skole, og om Nav, barnevern og krimomsorgen. Det syns jo jeg er kjempespennende, for det er en verden jeg møter hele tiden. Det er kjempe mange spennende bidragsytere som kommer også! Barnevernvakta i Oslo, Mental Helse Ungdom, Politiet, Uteseksjonen, og mange til. Vil du melde deg på kan du gjøre det her.

Veldig viktig konferanse for alle oss som bryr oss!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s