Helse, Hverdag, Mindfulness meditasjon/oppmerksomhetstrening
Legg igjen en kommentar

Glede – glede – og mer glede!

Jeg må si jeg liker ferie! Jeg elsker å jobbe, men jeg liker ferie! Vi har hatt fantastiske dager så langt, og har faktisk litt tid igjen enda! Vi har fått skikkelig slappet av, gått litt på besøk, ryddet litt, og vi har jaggu meg fått jobbet med side prosjektene våre også. DET føles jo ikke som jobb da, skal sies – det er BARE gøy! Thomas har vært i «bua» si og designet smykker, og jeg har sittet og planlagt lansering som skjer til uka (bare gled dere!).

I tillegg har vi fått utnyttet det gode været litt, kost oss med is i sola og gått tur med venner/familie! Deilig deilig! Jeg skrev for en stund tilbake en bloggpost der jeg lurte på om grundere egentlig tar ferie – og i dag føler jeg at selv om man holder på med litt av prosjektene sine sånn på si, så tar man jaggu god ferie også når man kan! Deilig å ha lange morgener på sofaen med ikke noe stress med å komme seg avgårde, og deilig å kunne bestemme helt selv, og ikke se på klokka!

Hvordan har dere hatt det i påsken? Jeg ser det er mange som har vært på fjellet, og jeg skulle vel gjerne ha vært en liten tur selv. Men jeg har hatt bypåske de siste årene, og trives også veldig godt med det. Det er ikke SÅ mange dager å ta av, tiden går fort når man gleder seg til hvert øyeblikk, så jeg er glad vi bare ble hjemme. Vin i sola på verandaen har ikke vært så dumt det heller serru!

Nå er jeg snart klar for å gå tilbake til hverdagen. Jeg gleder meg til neste uke, da skal det skje spennende ting! Ikke minst er jeg tilbake på Reaktorskolen, men masse herlige kollegaer og kandidater – altså masse å glede seg til.

Det har vært en påske fylt av glede. Masse masse glede – noe som er viktig her i livet! Pass på å fyll opp kroppen mens du kan, både av glede og fred – før vi styrter avgårde i livene våre igjen! Kos dere og nyt de siste dagene! God påske fra oss!

påske

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s