Coaching, Hverdag, Selvutvikling, Studiene
Legg igjen en kommentar

UPW – Tony Robbins!

Det var jo en opplevelse da! Det må jeg si. Jeg har ventet i MANGE år før jeg reiste. Det har bare blitt sånn, men endelig kom jeg meg avgårde. Og så sammen med mannen også til og med!

Jeg startet jo utviklingsreisen min for i alle fall 15 år siden. Tony var kjempestor da også, og hans UPW var det «it» stedet å få inspirasjon og forandring. Når jeg ser tilbake på reisen min er jeg ganske sikker på at jeg ville fått mer ut av UPW da enn jeg fikk nå. Ikke det at det var dårlig, absolutt ikke, men det er bare det at jeg vet så mye mer nå. Jeg tenker at for mange som ikke kjenner til NLP teknikker, så virker sikkert mye av det han gjør som magi. Det ser helt fantastisk ut, og når han snakker så høres det ut som han tar det bare ut fra lufta. Men jeg kjente igjen teknikkene, skjønte hva som lå bak og visste hvor han ville hen. Kjempekult det også – det ble liksom en annen opplevelse. Men det gjorde det også litt gjennomsiktig og ikke SÅ spennende.

Vi var rimelig slitne også. Mannen er jo helt sinnsyk, da han kjører på i 10 timer + uten en eneste pause. Det er heldigvis åpent for at man kan ta seg pause når man vil underveis da, og når det er 7700 mennesker i salen er det ingen som merker om man går en tur ut. Ikke som hos Blair Singer, hvor man får kjeft om man kommer inn for sent etter pausen, og faktisk må betale bot når man gjør det! Så det var litt deilig.

Så vi tok oss litt pauser, men fikk med oss det viktigste! Vi har nemlig gått på kull! Jeg gruet meg lenge, også før jeg reiste, fordi jeg visste at hodet mitt kom til å kødde med meg. Enda jeg har hørt forskningen bak det, som sier at om man bare går jevnt over skal det ikke gjøre vondt, så er det noe med å gå over en lang rekke med kull som gløder i noe sånt som 1000 grader celcius, det føles bare ikke naturlig.

Jeg stressa mye med det der, og var veldig nervøs. Men det handler om å overvinne frykten, og å sette seg i «state» – altså gjøre seg klar for hva som skal skje – og så er det jo ikke noe problem! Som jeg har opplevd gang på gang gjennom disse siste årene med utfordringer, bare man bestemmer seg og går rett på, er det absolutt inget problem! Vi gikk over uten å kjenne noen ting som helst! Jeg var pumped! Og ankret følelsen til å bety at jeg kan grue meg til ting, men det er helt unødvendig, fordi om jeg bare gjør det, så kan jeg gjøre hva som helst, og få til alt, og det er bare en piece of cake!

Firewalk Det gløder ganske godt ikke sant? En nervøs hånd tar bilde ….

Og så fikk vi med oss «transformation day». Det var også spennende. Han bruker jo følelser for å få til endring kjapt, som man gjør i NLP, så han manet oss opp til å bli først så lei oss at vi ikke ville orke tanken på å gå en dag til med disse hindringene vi våre liv, og så så sinte at vi ville gjøre noe med det, og avsluttet til slutt med å ankre endringen i en god feiring med masse gode følelser av glede! Fantastisk gjort!

Jeg fant ut flere ting med meg selv, og fikk faktisk et par aha opplevelser. Jeg er nå super klar for å ta på meg utfordringer fra det nye selskapet jeg er med å utvikle, og skal ikke minst ta opp salg igjen! Jeg gleder meg! Det jeg har sagt til meg selv i så mange år, at jeg ikke kan det lenger, er bare tull! Jeg er klar , og jeg kan få til alt jeg vil! I’m a FIREEWALKER!

Dra på UPW – om du kjenner NLP eller ikke – det er verdt det!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s