Hverdag
Legg igjen en kommentar

Påskeferie!

Det er deilig med fri! Nå har jeg jo akkurat hatt en uke «fri» da, med tur til London og UPW, men det var deilig å ta påskeferie allikevel. Alle fortjener å ha noen dager fri, selv om det er fri fra noe en elsker å gjøre! Jeg tror man trenger å sitte litt på sofaen med en kaffe eller et glass vin, eller være ute i nydelig vær midt på dagen av og til også, bare for å lade batteriene.

Jeg kjente veldig på det når vi var på UPW, at jeg har vært på mye kurs nå de siste årene, og det er ganske slitsomt. Jeg kjente at jeg rett og slett trenger en liten pause, og finne frem til noen resultater på det jeg planlegger meg frem til på kursene, og kanskje vente litt med å putte inn mer læring. Jeg må la det hvile litt, grunne litt på det. Men absolutt ikke stoppe opp! Slutter man å gro, dør man jo! Men mye kan gjøres med bøker og audio, eller også videoer. Og det finnes det mye bra av!

Nå skal vi ha oss et par dager med bare oss. Guttungen er på ferie med faren sin, og er på hytta og elsker det, mens vi skal ha by påske. Det har blitt sånn de siste årene, og jeg syns det er deilig jeg. Selv når vi hadde hytte på Hemsedal var vi der veldig sjelden i påsken, jeg trives i byen jeg da. Ikke så mye mennesker, og fin fint på verandaen i sola!

Hva skal dere i påsken? Fjellet eller byen? Hytta eller utlandet? Jeg ser det er mange av vennene mine som har valgt utenlandspåske i år. Det ser deilig ut det også! Vi fikk jo litt følelsen av det i London (som jeg skal blogge litt om senere!), så jeg føler jeg har fått «dosen min» 🙂

En deilig dag i dag! Nyt sola, og kos dere med påskefri!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s