Barn og Foreldre, Hverdag, Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

Oppdatering PREP kurs!

Da var helgen over. Vi hadde bare et to dagers PREP kurs (de fleste pleier å være på tre dager, vet ikke hvorfor vårt var bare to). Vi hadde derfor kurs torsdag og lørdag. Jeg vil si at torsdag faktisk var mest spennende. Da fikk vi bruke mest tid oss to sammen, lørdagen var det faktisk mye «forelesning» selv om de sier at man ikke skal ha det – at vi skal bruke masse tid sammen.

Men, det var bra altså. Vi fikk lære noen teknikker, blant annet en teknikk som skal gjøre oss i stand til å snakke bedre med hverandre og forstå hverandre bedre. Det handler rett og slett om å la den ene snakke i fred, og så gjenta med egne ord det du hører den andre sier, før du får si noe selv. Dermed blir man mer oppmerksom på hva den andre faktisk sier, heller enn å tenke på hva man skal si selv. Ikke minst blir det til at man ikke får til å hisse seg sånn opp og si ting man ikke mener, fordi ting tar litt tid, og man må vente på tur.

I tillegg fikk vi lære en del om hverandre. Vi visste nok mye fra før, vi kjenner jo hverandre veldig godt, men det var allikevel litt godt å få litt ting (som forventninger) frem i lyset slik at vi er helt sikre, og ikke gjetter. Det var vel ikke store overraskelser, men gøy allikevel. Vi fikk også startet på hvordan vi skal organisere dagene våre, i forhold til daglige oppgaver hjemme, og det føles veldig godt. Jeg sier startet, for vi er jo ikke helt ferdig med det enda  da 🙂 Men nå vet vi hvordan vi skal snakke sammen for å få til det, og vi er begge motivert for å fordele oppgavene.

Det er jo som sagt ofte kirken som holder kursene, men ikke vær redd for å melde dere på de kursene som går her. Det har ikke noe med det kristne budskapet å gjøre, det handler kun om samliv. De sniker ikke inn noe heller 🙂 Men det er jo andre som holder disse kursene også – som Gjør en forskjell.

Håper dere har hatt en fin helg! Vi har også rukket å ha innflytningsfest – og det var veldig koselig! Liten, men koselig fest 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s