Barn og Foreldre, Helse, Hverdag, Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

Kommunikasjon for par!

Vi skal på PREP kurs i dag! Gleder meg masse! Det er jo ofte i forbindelse at man gifter seg at man får tilbud om å gå på det, men vi har fått det etter vi gifta oss da, men det er like verdifullt allikevel! Det er noe for alle par, også om man ikke skal gifte seg! Det handler om kommunikasjon, og det å se den andre – og det er jo right up my alley! Selvutvikling for par liksom!

Studier viser faktisk at par som har gått på PREP kurs har 50% større sannsynlighet for å bli i forholdet og ikke minst trives der 🙂 Over 30 000 par har gått på slike samlivskurs siden det ble lansert i Norge, og min mor var faktisk en av de som jobbet mye med det i starten! Hun har holdt massevis av disse kursene! De blir ofte tilbudt i forbindelse med kristen vielse, men har ingen kristne punkter. Det er mange ikke – kristne organisasjoner som tilbyr dem, blant annet Modum Bad og Gjør en forskjell. Sjekk det ut!

Målet er å kjenne igjen hvilke konflikter som kan komme, og vite hvordan man skal takle dem. Både hvordan forberede seg og det å løse problemer blir tatt opp. Man får rett og slett noen teknikker for bedre kommunikasjon. Folk jeg har snakket med som har gått på slike kurs sier at de endelig snakker samme språk, og at de unngår krangler som før ofte kom igjen og igjen. Som sagt, vi gleder oss!

Her er litt fakta:

«PREP er en forkortelse av den amerikanske betegnelsen Prevention and Relationship Enhancement Program. På norsk: Et forebyggende program som styrker samliv. PREP ble skapt i USA rundt 1980, og blir stadig videreutviklet på bakgrunn av ny forskning. Programmet er oversatt og bearbeidet for norske forhold av Modum Bad» (Hentet fra Modum Bad.)

Så – ikke noe å vente på! Prøv dere og!

Oss

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s